HASTANEMİZDE ‘‘GÜLEN YÜZLER SAĞLIKLI NESİLLER’’ ADLI SOSYAL ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRİLDİ
02 Nisan 2019

Hastanemiz Tıbbi Sosyal Hizmet Birimi tarafından planlanan ve Şırnak Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü akademisyen ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen programda; tıbbi sosyal hizmet konulu sunumun ardından çocuk servisinde öğrencilerin, servis çalışanlarının, ebeveyn ve tedavi gören çocukların bir araya geldiği etkinlik düzenlendi.

Başhekimimiz Sayın Uz. Dr. Feyat TUNÇ, çocuklar ve ailelerine moral vermesi, tedaviye olan uyumu arttırması bakımından etkinliğin faydalı olduğunu belirterek Dr. Öğr. Üyesi Sami KALAYCI nezdinde tüm katılımcılara teşekkür etti.

İdari ve Mali İşler Müdürümüz A.Aziz DAYANAN kurumumuza gelen misafirleri karşılayarak düzenlenen programın hasta memnuniyeti açısından önemini kaydetti.

Hastanemiz Sosyal Hizmet Uzmanı Mehmet Fatih ÖZAT, saha ve akademi işbirliğinin önemine dikkat çekerek öğrenciler tarafından hazırlanan hediye paketlerinin çocukları mutlu ettiğini belirtti ve hastane kütüphanesine yapılan kitap bağışı için gönüllülere teşekkür etti.